Algemene Voorwaarden van P&R CARP, gevestigd te Zevenbergen

 

1. Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen en aanbiedingen van P&R CARP.

De algemene voorwaarden zijn voor ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van P&R CARP.

1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. P&R CARP behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.

1.3 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de algemene of specifieke voorwaarden of bedingen van derden niet door P&R CARP erkend.

1.4 P&R CARP garandeert dat het geleverde product beantwoord aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

 

2. Levering en Retouren

2.1 Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

2.2 In het kader van de regels van de koop op afstand zal P&R CARP bestellingen tenminste binnen 10 werkdagen uitvoeren.
Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde artikel niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de klant binnen 14 werkdagen zijn/haar geld van het niet te leveren artikel terug op zijn/haar rekening in overleg met de klant. Kijk op de site bij Herroepingsrecht.

2.3 Als u eenmaal een bestelling heeft geplaatst is de koop gesloten en wordt de betaling (zie 2.4) verwacht. 

2.4 Betalen kan op drie manieren. U kunt kiezen uit: Overschrijving via bank- en/of girorekening, iDeal en Betalen bij afhalen.

OVERSCHRIJVING : U kunt ervoor kiezen om de kosten van bestelde producten vooraf over te maken. Dit is erg handig wanneer u nog geen gebruik maakt van bijvoorbeeld internetbankieren. Het bestelproces is vrijwel identiek aan de iDEAL-bestelmethode. Na de voltooiing van de bestelling ontvangt u van ons een mail met hierin alle informatie die u nodig heeft om te kunnen betalen. U bent wettelijk verplicht de overschrijving per bank of giro tot uitvoer te brengen.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, starten wij met de verwerking van de bestelling. Hierdoor is de tijd tussen bestellen en ontvangen doorgaans groter dan bij de iDEAL-betaling.

IDEAL : Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Voordelen van iDEAL:

- iDEAL is vertrouwd, veilig en gemakkelijk;

- iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken;

- Controle en overzicht op de betaling;

- U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN Amro Bank, Rabobank, ASN Bank, ING, SNS Bank, Van Lanschot Bankiers, Triodos Bank,
Knab en RegioBank;

- De betaling wordt direct ontvangen, waardoor een bestelling sneller wordt verwerkt;

BETALEN BIJ AFHALEN : U kunt bij P&R Carp contant betalen of pinnen als u een bestelling af komt halen, wel nadat u een afspraak heeft gemaakt.


2.5 Aan de leveringsplicht van P&R CARP zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door P&R CARP geleverde zaken een keer aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering.
2.6 Als uw betaling bij ons is ontvangen en de bestelling is verstuurd ontvangt u van ons een e-mail of word u door ons telefonisch benaderd als e-mailen niet mogelijk is.
2.7 Artikelen kunnen alleen in overleg met ons worden geretourneerd. Er dient altijd een duidelijke omschrijving van de klacht te worden toegevoegd. Voor een snelle afhandeling verzoeken wij u ook uw naam, adres, woonplaats en ordernummer te vermelden. Voor meer informatie kijkt u op de link retourneren. U heeft het recht bij koop op afstand om artikelen te retourneren. Deze artikelen dienen altijd in een ongeopende originele verpakking te worden teruggestuurd. Retourzendingen dienen altijd gefrankeerd te worden verstuurd. Ongefrankeerde zendingen zullen door ons worden geweigerd. Verzendkosten zijn altijd voor rekening van de klant en worden nooit terugbetaald. Ook wanneer een artikel voor vervanging in aanmerking komt zijn de verzendkosten voor rekening van de klant.

3. Transport en kosten
3.1 Als u ervoor kiest om de producten op te halen bij P&R CARP te Zevenbergen, zal P&R CARP met u contact opnemen wanneer u de bestelling af kan halen. U betaalt het totaalbedrag dan contant aan een van onze medewerkers.
3.2 Onze producten worden met grote zorg verpakt en verzonden. Wij kunnen echter geen zorg dragen voor de veiligheid of het kwijtraken van uw producten tijdens de verzending. 
3.3 Voor het opsturen van uw product brengen wij de op dat moment geldende kosten van PostNL bij u in rekening: 

4. Garantie en reparatie
Wij leveren geen ondeugdelijk materiaal. Daar houden wijzelf ook niet van.
Alle producten die P&R Carp via de webwinkel verkoopt hebben een geldige fabrieksgarantie.
Naast de fabrieksgarantie gelden onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit.
Garantie geldt niet indien:

- wanneer het artikel niet volgens de bijgeleverde handleiding is gebruikt;
- brandschade of andere 'rampschade';
- indien aan de koper zelf wijzigingen of reparaties aan het artikel heeft verricht;
- het artikel voor andere doeleinden is gebruikt dan waarvoor deze bestemd is;

5. Prijzen 
5.1 Prijzen worden binnen de looptijd van de aanbieding niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken of indien de fabrikant tussentijdse prijsverhogingen doorvoert. 
5.2 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. 
5.3 Alle prijzen op de site zijn in Euro's, inclusief 9% of 21% BTW en exclusief verzendkosten.

6. Klachten en Vragen
6.1 Wij van P&R Carp streven er naar dat u als klant tevreden bent. Maar mocht er onverhoopt een klacht zijn dan worden wij daar graag van op de hoogte gebracht. We zullen dan met u de klacht overleggen en naar een passende oplossing zoeken.
6.2 Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen naar info@penrcarp.net
Wij proberen uw e-mail dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

7. Aansprakelijkheid
7.1 P&R CARP kan nooit aansprakelijk gesteld worden door ondeskundig gebruik van onze producten en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele ongevallen.
7.2 In onze producten is er sprake van veelvuldig gebruik van natuurproducten waar afwijkingen in voor kunnen komen.
Voor deze afwijkingen kan P&R CARP nooit verantwoordelijk gesteld worden.

8. Afbeeldingen en specificaties
8.1 Alle afbeeldingen, foto’s, tekeningen etc.; o.a. gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten, etc. Op de internetsite van P&R CARP gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.
8.2 Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van P&R CARP.
8.3 Met het insturen van foto’s/filmpjes geeft u P&R CARP het recht om deze te plaatsen op deze site, tevens geeft u toestemming aan P&R CARP, deze te gebruiken voor promotie doeleinden.


De Algemene Voorwaarden van P&R CARP zijn opgesteld op 1 juli 2019 te Zevenbergen

 

         Download hier de Algemene Voorwaarden als PDF bestand

Contant betalen + Pinnen

 

Wij verzenden met

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

P&R TACKLE

© 2015 - 2022 penrcarp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel